De Koninklijke Vlaamse Schouwburg (KVS) in de Lakensestraat

| De Koninklijke Vlaamse Schouwburg (KVS.)

KVS lanceert online platform met live theater

© Belga
03/09/2020

Bruno Vanden Broecke en Valentijn Dhaenens mogen op vrijdag 4 september met de première "Jonathan" officieel het seizoen van de Koninklijke Vlaamse Schouwburg inluiden. De voorstelling is uitverkocht, maar wel gratis te volgen voor de lancering van het gloednieuwe online platform "KVS 24/7". Het virtuele universum biedt tegen een lage prijs voorstellingen aan die live of uitgesteld te bekijken zijn.

In de zalen van de KVS blijft het podium vrijdag leeg. De voorstelling van "Jonathan" wordt op het achterplein van de KVS gespeeld, zoals alle komende theaterstukken en dansperformances die het cultuurhuis aan de Brusselse Arduinkaai in de komende weken aanbiedt. De plaatsen zijn daardoor beperkt, maar met de lancering van KVS 24/7 kan nu iedereen meekijken.

De eerste livestream van Jonathan is gratis. Nadien kan je tegen een lage prijs van vijf euro op het online platform live, uitgesteld of on demand naar de creaties van de KVS kijken. Vanuit je zetel, van waar dan ook in de wereld.

Het virtuele platform biedt naast voorstellingen ook een inkijk in de creatieve wereld met een "wall" waar artiesten hun inspiratiebronnen, foto's, interviews en favoriete plekken in Brussel delen. Wie even wil napraten stapt de "bar" binnen en kan chatten met medekijkers.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Brussel , Samenleving , KVS , coronacrisis

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni