Een man schoot op 24 december 2018 met oorlogswapen op horecazaak La Parisienne aan de Brusselse Louizalaan

| De man die twee kogels afvuurde op zijn vrouw schoot zichzelf nadien door het hoofd. Hij overleed op zaterdagochtend 27 juli.

Man die op vrouw schoot in Vorst is overleden

MVH
© Belga
27/07/2019

Het Brusselse parket sloot maandag het dossier van de 66-jarige man die vrijdagmiddag op zijn vrouw schoot in Vorst en nadien zichzelf verwondde. De man overleed zaterdag aan zijn verwondingen in het hospitaal. Gezien de vermoede moordenaar overleden is, is er geen verder onderzoek.

De 58-jarige vrouw, die geraakt werd door twee kogels, ligt nog in het ziekenhuis maar haar toestand is stabiel. De feiten vonden vrijdagmiddag rond 13.00 uur plaats in de André Baillonstraat in Vorst. Nadat hij op zijn vrouw had geschoten, schoot de man zichzelf een kogel in het hoofd. Hij overleed een dag later aan zijn poging tot zelfdoding. Twee minderjarige kinderen, die zich in de woonst bevonden, waren getuigen van de wapenfeiten. Het onderzoek naar poging tot doodslag was meteen geopend, maar is nu gesloten wegens overlijden van de vermoedelijke dader.

Wie vragen heeft rond zelfdoding, kan terecht op de Zelfmoordlijn via het gratis nummer 1813 of op www.zelfmoord1813.be.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Vorst , Samenleving , zelfdoding , schietpartij , overleden

Lees ook

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni