| Spoorwegbeheerder Infrabel is in normale omstandigheden altijd terug te vinden op de lijst van bedrijven die hun deuren openstellen op Open Bedrijvendag.

Wegens de coronapandemie zullen er dit jaar geen fysieke bedrijfsbezoeken gebeuren tijdens de Voka Open Bedrijvendag. Het evenement zal op zondag 4 oktober volledig virtueel georganiseerd worden.

De Open Bedrijvendag viert dit jaar zijn 30ste verjaardag. Het thema van deze editie was al de digitale transformatie. "En nu wordt er van de nood een deugd gemaakt door meteen volop in te zetten op een volledig virtueel evenement," zeggen de organisatoren.

Om de veiligheid van medewerkers en bezoekers te garanderen, zullen er geen fysieke bezoeken plaatsvinden bij de meer dan 150 deelnemende bedrijven. Op 4 oktober organiseert de Voka Open Bedrijvendag een evenement dat gelivestreamd wordt en waarvan de het programma later bekend wordt gemaakt.

Al vanaf 1 september is het mogelijk om enkele deelnemende bedrijven virtueel te bezoeken via openbedrijvendagvirtueel.be. "Het aanbod van bedrijven dat je virtueel kan bezoeken, wordt ook steeds uitgebreid," klinkt het.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Brussel, Samenleving, open bedrijvendag, coronacrisis

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni