Opnieuw man opgepakt die verdacht wordt van heling gestolen goederen

© Peter Dhondt-BRUZZ

In Anderlecht is begin deze maand opnieuw een man opgepakt die verdacht wordt van de heling van gestolen goederen. De politie vraagt aan de slachtoffers die hun gestolen spullen herkennen, contact op te nemen.

Het is al de tweede arrestatie in het onderzoek.

“De lokale politie kwam de verdachte op het spoor door een andere persoon die eerder geïnterpelleerd werd voor zakkenrollerij”, meldt de politie in een persbericht. “Door onderzoek kon de verdachte geïdentificeerd en gelokaliseerd worden. De verdachte werd tijdens de huiszoeking gearresteerd en staat onder aanhoudingsbevel. Het onderzoek is momenteel nog aan de gang."

"In zijn woonst werd een 40-tal voorwerpen van twijfelachtige afkomst teruggevonden. Het gaat om onder andere een fiets, fietsvoorwerpen en rugzakken, elektronische voorwerpen zoals gps-toestellen en opladers voor laptops en luxeproducten zoals horloges, juwelen en zonnebrillen en blanco Duitse bankcheques,” klinkt het.

Slachtoffers kunnen op de website van de politie foto’s van de gestolen voorwerpen terugvinden, en bij herkenning van de eigen goederen contact opnemen via volgend mailadres: zpz.bruno.press@police.belgium.eu.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

--- OPROEP. Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en maak kans op een waardebon. Meer info en inschrijven

 

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?