Vermoedelijke heler gestolen goederen opgepakt in Anderlecht

© Politiezone Brussel-Noord
| Bij een huiszoeking troffen de agenten in zijn woning meer dan 300 voorwerpen aan, waarvan een aantal door hun eigenaars als gestolen waren opgegeven. Van de andere was de herkomst onduidelijk.

De lokale politie Brussel-Noord heeft een 27-jarige man opgepakt die een hoop gestolen spullen zou geheeld hebben in de Noordwijk. Dat meldt het Brusselse parket woensdagnamiddag. Bij een huiszoeking in de woning van de verdachte trof de politie meer dan 300 voorwerpen aan die vermoedelijk gestolen waren. De politie doet nu een oproep naar mogelijke slachtoffers.

De politie Brussel Noord was de man op het spoor gekomen na de arrestatie van een andere man die was opgepakt voor zakkenrollerij. Na meerdere observaties kon de politie de vermoedelijke heler, G.S, identificeren en op 2 januari werd de man in Anderlecht opgepakt, waarna hij onder aanhoudingsbevel werd geplaatst.

300 gestolen voorwerpen

Bij een huiszoeking troffen de agenten in zijn woning meer dan 300 voorwerpen aan, waarvan een aantal door hun eigenaars als gestolen waren opgegeven. Van de andere was de herkomst onduidelijk. Het gaat om onder andere elektronische voorwerpen zoals gsm's en computers, alsook luxeproducten zoals juwelen, horloges, handtassen en parfums, maar ook bronzen beelden.

Slachtoffers kunnen op de website van de lokale politie Brussel-Noord de foto's van de gestolen voorwerpen terugvinden en de politie contacteren als ze hun goederen herkennen.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

OPROEP: Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en wie weet win jij een van onze 10 prijzen! Neem nu deel..

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?