Oude kantoren in Sint-Lambrechts-Woluwe maken plaats voor 107 appartementen

© Pinterest l Antonissen Development Group & Bereal
| Simulatiebeeld van het 'Vancouver'-project.

De voormalige kantoren van Hudson Consulting in Sint-Lambrechts-Woluwe krijgen binnenkort een nieuwe toekomst. Ze worden volledig gestript en omgetoverd tot 107 appartementen en twee commerciële ruimtes.

Met de bouw van de appartementen willen de Antwerpse projectontwikkelaar Antonissen Development Group en de gemeente een antwoord bieden op de grote vraag aan nieuwbouwwoningen die in Sint-Lambrechts-Woluwe de kop opsteekt.

Er zullen 16 studio’s, 27 éénslaapkamer-, 34 tweeslaapkamer-, 24 drieslaapkamer- en 6 vierslaapkamerappartementen worden gebouwd, alsook twee commerciële ruimtes. Het nieuwe woonproject wordt ‘Vancouver’ gedoopt als eerbetoon aan de bekende Belgische dichter Marcel Thiry, geïnspireerd op zijn bekendste dichtbundel “Toi qui pâlis au nom de Vancouver”.

Brusselse tuintjes

Naast de appartementen en de commerciële ruimtes worden ook 139 ondergrondse parkeerplaatsen, 107 bergingen, 178 fietsenstallingen en een commerciële parking voorzien. Tenslotte beschikken alle appartementen op het gelijkvloers over een privé-tuin.

De verkoop van de appartementen is zopas van start gegaan. Een studio kan je er al krijgen vanaf 145.000 euro, voor een appartement met vier slaapkamers beginnen de prijzen vanaf 514.000 euro. Als alles volgens plan verloopt, kunnen de eerste bewoners er in het voorjaar van 2023 hun intrek nemen.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?