| Philippe Close (PS) bij de heropening van Fuse

Politici laten zich zien bij opening Fuse

EDB
© BRUZZ
28/01/2023

Niet enkel de reguliere fans waren vrijdagavond in de Fuse om de heropening van de nachtclub te vieren. Ook politici lieten zich er graag opmerken.

Ce soir c’est le Fuse, on verra demain,” schreef Brussels burgemeester Philippe Close (PS) vrijdagavond op Twitter bij een foto waarin hij te zien is in de Fuse. De nachtclub mocht na een nieuwe beslissing van Leefmilieu Brussel opnieuw open onder voorwaarden.

Close was niet de enige politicus die verheugd was met de beslissing en dat met een bezoekje aan de Fuse vierde. Ook Brussels staatssecretaris voor Stedenbouw Pascal Smet (one.brussels-Vooruit) werd in de nachtclub opgemerkt door een BRUZZ-reporter, net als Brussels cultuurschepen Delphine Houba (PS). Vlaams parlementslid Els Ampe (Open VLD) werd aan de ingang van de nachtclub gespot.

Na de nieuwe beslissing van Leefmilieu Brussel – dat de door de overheid vastgelegde regelgeving inzake geluidsoverlast tracht toe te passen – lieten Close en Smet meteen weten dat ze blij waren dat de Fuse kon heropenen. Volgens de politici is zelfs een aanpassing van de regelgeving nodig, zodat culturele plaatsen als Fuse beschermd kunnen worden.

Lees ook

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni