| De politie moest zondagavond de plaats afschermen voor het publiek, enkele kermisattracties moesten vroegtijdig sluiten.

Twee gewonden bij appartement aan Brusselse Zuidlaan

© Belga
20/08/2023

De politie heeft zondagavond omstreeks 18.00 uur twee zwaargewonde personen aangetroffen bij en in een gebouw aan de Zuidlaan. Een deel van de Zuidfoor werd afgesloten voor het onderzoek.

Omstreeks 18.00 uur werd de politie van de zone Brussel-Elsene opgeroepen voor een interventie aan de Zuidlaan. De politiepatrouille trof een zwaargewonde man aan op het voetpad. De man zou mogelijks uit het appartement op de derde verdieping gevallen zijn, waar de politiepatrouille ook een zwaargewonde bewusteloze vrouw aantrof. Beide gewonden werden naar het ziekenhuis gebracht. De vrouw zou zwaarder gewond zijn dan de man.

Wat er precies gebeurd is, is nog niet duidelijk. "Het onderzoek is pas begonnen en we hebben ook slachtofferhulp ingeroepen voor de getuigen." Het is niet duidelijk of het om een koppel gaat.

Voor het onderzoek werd een veiligheidsperimeter ingesteld. De politie heeft een deel van de Zuidfoor afgesloten, waardoor enkele kermisattracties vroegtijdig moesten sluiten op de slotdag van de Zuidfoor.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Samenleving, Zuidfoor, gewonden

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni