Vrouw aangehouden voor moord in Etterbeek

Politiezone Montgomery (5343): Etterbeek, Sint-Pieters-Woluwe en Sint-Lambrechts-Woluwe Politiezone Montgomery (5343): Etterbeek, Sint-Pieters-Woluwe en Sint-Lambrechts-Woluwe
© Peter Dhondt/BRUZZ
© Peter Dhondt/BRUZZ

Het Brusselse parket voert een onderzoek naar de moord op een 74-jarige vrouw uit Etterbeek, dat meldt Het Nieuwsblad en wordt bevestigd door de parketwoordvoerder. De vermoedelijke dader zou de dochter van het slachtoffer zijn. De vrouw is aangehouden en verschijnt vrijdag voor de raadkamer.

Afgelopen maandag werd het levenloze lichaam van een 74-jarige vrouw aangetroffen in haar woning langs de Sint-Pieterssteenweg in Etterbeek. Volgens Het Nieuwsblad zou de vrouw om het leven zijn gebracht met verschillende messteken.

Daags nadien werd een verdachte opgepakt, het zou gaan om de 51-jarige dochter van het slachtoffer. “We kunnen bevestigen dat we een onderzoek voeren naar de moord”, zegt parketwoordvoerder Martin François.

“Het gaat om feiten die zich in een familiale context hebben afgespeeld. Er is één persoon onder aanhoudingsbevel geplaatst door de onderzoeksrechter. Ze zal vrijdag voor de raadkamer verschijnen, die zal oordelen over haar verdere aanhouding. Op vraag van de onderzoeksrechter wordt er geen verdere informatie gegeven.”

Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?