Zeventiger overlijdt bij bizar ongeval op Delhaize-parking

© Google Streetview
| De 70-jarige bestuurster reed de dakparking van de Delhaizewinkel aan de Heembeeksestraat op.

Een zeventigjarige vrouw is dinsdagnamiddag om het leven gekomen bij een bizar ongeval op de Delhaize-parking in Neder-Over-Heembeek. Het slachtoffer reed eerst een andere vrouw aan, alvorens met haar wagen tegen een muur te knallen. Ze overleed aan haar verwondingen.

Daarover berichtten diverse media donderdag.

Rond 15.30 uur reed de vrouw zoals wel vaker de dakparking van de Delhaize in de Heembeeksestraat op. Met haar wagen schoot ze plots vooruit, waardoor ze een andere vrouw aanreed. Nadien reed de bestuurster voort om met een hoge snelheid tegen de muur van de parking te knallen.

De vrouw en haar broer, die naast haar in de wagen zat, raakten gewond en moesten afgevoerd worden naar het ziekenhuis. De bestuurster overleed aan haar verwondingen. De andere twee personen die betrokken raakten bij het ongeval zijn aan de beterhand.

Volgens getuigen zou een wagen achter de bestuurster getoeterd hebben omdat ze amper vooruit ging. Anderen zeggen dan weer dat de vrouw mogelijk onwel werd achter het stuur. Het Brussels parket kan die versies niet bevestigen.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?