Zwangere vrouw terug naar huis na ongeval bij politieachtervolging

© Controles alertes de police via Facebook
| Het ongeval gebeurde op het kruispunt tussen de Bergensesteenweg en de Lenniksebaan

De zwangere vrouw die gisteren werd overgebracht naar het ziekenhuis nadat haar wagen was aangereden door een man die op de vlucht was voor een politieachtervolging, heeft het ziekenhuis mogen verlaten. Ze moest een nacht in observatie blijven, maar is vanmorgen huiswaarts mogen keren.

Een patrouille van de politiezone Brussel Zuid (Anderlecht, Sint-Gillis, Vorst) wilde gisteren een voertuig controleren, maar de bestuurder sloeg op de vlucht. Het kwam tot een achtervolging die eindigde op het kruispunt van de Bergensesteenweg en de Lenniksebaan in Anderlecht. De vluchtende bestuurder had twee auto’s geramd en kon uiteindelijk worden ingerekend. Hij was op de vlucht geslagen omdat zijn voertuig niet in orde was.

De bestuurders van de twee geramde voertuigen raakten lichtgewond. Een van hen, een zwangere vrouw, werd naar het ziekenhuis overbracht voor een echografie. “Ze heeft een nacht in observatie moeten doorbrengen, maar mocht vanmorgen naar huis”, zegt politiewoordvoerster Kathleen Calie.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

OPROEP: Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en wie weet win jij een van onze 10 prijzen! Neem nu deel..

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?