In Manifesto transpofágico toont en bespreekt de Braziliaanse theatermaker en actrice Renata Carvalho haar translichaam

Marcus Leoni

| In Manifesto transpofágico toont en bespreekt de Braziliaanse theatermaker en actrice Renata Carvalho haar translichaam.

De vijf inzichten

Renata Carvalho: ‘Een boek is een goede metgezel’

Michaël Bellon
© BRUZZ
31/05/2024

In Manifesto transpofágico toont en bespreekt de Braziliaanse theatermaker en actrice Renata Carvalho haar translichaam. Hier voorziet ze ons ook van verzorgingstips voor lichaam en geest.

Ontdek de tijd
In een steeds snellere wereld met mensen die altijd druk zijn, is het een geschenk om de tijd te ontdekken. Om de tijd te begrijpen, een rustpauze te appreciëren en aandacht te hebben voor je ademhaling. Begrijp dat sommige dingen tijd nodig hebben. Praat met de tijd.

Zorg voor je mentale gezondheid
Laat ons zorg dragen voor onze geestelijke gezondheid. Zeker als mens met minder privileges dan anderen. Opdat we ons dagelijkse leven aankunnen, met de hulp van een gespecialiseerde professional. Er zijn veel factoren die bijdragen aan het behoud van je geestelijke gezondheid. De steun van een goede professional is een belangrijke factor. (Lees verder onder de foto)

In Manifesto transpofágico toont en bespreekt de Braziliaanse theatermaker en actrice Renata Carvalho haar translichaam

Marcus Leoni

| In Manifesto transpofágico toont en bespreekt de Braziliaanse theatermaker en actrice Renata Carvalho haar translichaam.

Doe oefeningen
Het is belangrijk om allerlei lichamelijke activiteiten te doen om je lichaam sterk te houden en je geestelijke gezondheid te ondersteunen. Sport, dans, ren, speel, zwem ... Kom in beweging.

Lees boeken
Boeken zijn altijd een goede metgezel en verbreden je kennis. Van een goed boek leer je altijd wel iets. Lees dan ook echt. Hoeveel boeken heb je de afgelopen maand gelezen?

Maak vrienden
Omring jezelf met mensen die goed voor je zijn, en die je aan het lachen brengen. Koester vrienden die goed gezelschap zijn om je leven mee te delen. Mensen rond je hebben met wie je kan lachen, huilen, dansen, praten en die je in vertrouwen kan nemen, maken het leven lichter.

Renata Carvalho presenteert haar Manifesto transpofágico op 31/5 & 1/6 in GC De Kriekelaar, kaaitheater.be

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Brussel , Podium , Cultuurnieuws , Manifesto transpofágico , Renata Carvalho , theater

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni