Vincent Kompany en Nacer Chadli, spelers van de nationale voetbalploeg van België, bezoeken de Ecole primaire de l'Allée Verte in Brussel op vrijdag 8 juni 2018, vlak voor het FIFA Wereldkampioenschap in Rusland.

| Vincent Kompany en Nacer Chadli, spelers van de nationale voetbalploeg van België, bezoeken de Ecole primaire de l'Allée Verte in Brussel op vrijdag 8 juni 2018, vlak voor het FIFA Wereldkampioenschap in Rusland.

Anderlecht haalt met Chadli volgende grote naam binnen

© BRUZZ
10/08/2019
Updated: 11/08/2019 15.48u

RSC Anderlecht heeft nog maar eens uitgehaald op de transfermarkt. Rode Duivel Nacer Chadli (30) komt voor een jaar over van AS Monaco. Daar had hij geen garantie meer op speelminuten. De Belg van Marokkaanse origine is een vat vol ervaring en moet die bij Anderlecht ook overbrengen op de jeugdige flankspelers Doku en Amuzu.

Anderlecht probeerde Chadli in juni al te overtuigen, maar op dat moment stond de Luikenaar daar nog niet voor open. Dat staat te lezen op de website van Het Nieuwsblad.

Bij Monaco werd echter duidelijk dat hij niet op veel speelminuten moest rekenen dit seizoen en dus kwam Anderlecht weer aankloppen. Deze keer ging Chadli wel overstag. Hij komt voor een jaar over, verdere modaliteiten zijn nog niet bekend.

Na de transfer van Samir Nasri en uiteraard de komst van Vincent Kompany, is dit opnieuw een grote naam die binnenkort deel uitmaakt van de kern van RSCA.

Sporting Flagey

In Sporting Flagey verzamelen we het Brusselse sportnieuws en de portretten van lokale sporters.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Anderlecht, Sport, Sporting Flagey, Nacer Chadli, RSC Anderlecht

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni