20210831 Anne Zagré op de 100 meter horden voor vrouwen op de Olympische spelen in Tokio in augustus 2021

| Anne Zagré op de 100 meter horden voor vrouwen op de Olympische spelen in Tokio in augustus 2021.

Anne Zagré: 'Blij om seizoen positief te eindigen'

© Belga
04/09/2021

De Ukkelse Anne Zagré eindigde vrijdag met een tijd van 12.96 seconden als 6de op de 100 meter horden op de Memorial Van Damme. Ze was blij om eindelijk weer voor publiek te kunnen lopen én blij om haar campagne 2021 in Brussel met een hoogtepunt af te kunnen sluiten.

"Ik ben blij met mijn parcours, ik liep de 100 meter horden correct, zonder fouten, voor een publiek, wat goed was", legde Anne Zagré uit. “Sinds de Olympische Spelen ben ik op training nog maar één keer over hindernissen gelopen omdat ik last heb van peesontsteking in de kraaienpootjes (knie), een gevolg van mijn wedstrijden op de Olympische Spelen."

"Eigenlijk was ik klaar om de Memorial te annuleren, maar na een laatste test dinsdag heb ik besloten om toch deel te nemen. Ik ben dus erg blij met mijn prestatie", vervolgt Zagré. "Het ging erom mijn seizoen op een leuke manier af te sluiten, voor het Belgische publiek."

"Ik ga nu op vakantie en ik zal nadenken over mijn programma. In 2021 doe ik natuurlijk outdoor, maar ik weet nog niet of ik aan het indoorseizoen mee ga doen", aldus Zagré.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni