| (archiefbeeld)

Basketbal: Brussels verliest van landskampioen Oostende

© Belga
07/10/2018

Landskampioen Oostende heeft zondag op de tweede speeldag van de Euromillions Basket League een krappe 83-84 zege geboekt bij Brussels.

De bezoekers begonnen sterk aan de partij en leidden aan de pauze met een comfortabele 37-47. Na rust ging het echter een pak moeizamer en nam Brussel het commando over.

In het laatste kwart (25-13) kwam de thuisploeg zelfs even op voorsprong, maar de zege ging finaal toch mee op de bus naar Oostende (83-84). Oostende is na twee speeldagen (en twee zeges) samen met Bergen leider in de Euromillions Basket League. Voor Brussel was het haar eerste partij dit seizoen.