© Phoenix Brussels | Topschutter van de match David Bell.

Basketbal: Phoenix Brussels pakt eerste zege

HD
28/09/2019

Brussels Basketball kan na twee nederlagen eindelijk met de overwinning naar huis in de competitie. De ploeg van topschutter David Bell haalde het met 77-62 van Luik.

De ploeg van coach Crevecoeur kon voor het eerst deze competitie de overhand halen op hun tegenstander Luik. Daarmee trekken ze zich tot op de tweede plaats in poule B.

Brussel had na het eerste kwart een goede voorsprong, maar kon die vervolgens niet verzilveren. In de tweede helft kon Luik zelfs even een voorsprong behalen. Topschutter Bell en zijn ploegmaten konden alsnog de scheve situatie recht trekken en de overwinning behalen.