FC Brussels verliest opnieuw onder Beugnies

© brusselnieuws.be
07/04/2013
In de tweede klasse was er verlies voor zowel FC Brussels (2-1) bij Eendracht Aalst als White Star (3-4 tegen Boussu Dour). Brussels ziet zo degradatieconcurrenten Heist en Oudenaarde dichterbij sluipen. Vrijdagavond al werd Noureddine Zaiour ontslagen.

Aalst kwam op voorsprong kort voor de rust maar FC Brussels kon even na de thee gelijkmaken. Kort voor affluiten bezorgde Di Gregorio Aalst de volle buit. FC Brussels blijft zo in de gevarenzone.

Na een bijzonder woelige week heeft de terugkeer van coach Didier Beugnies FC Brussels dus niets opgeleverd. Vrijdagavond werd overigens technisch directeur Noureddine Zaiour de laan uitgestuurd. Die sprak zich uit investeringsgroep met geld uit Dubai en maakte zich zo onmogelijk in de ogen van Johan Vermeersch. De voorzitter heeft opnieuw alle touwtjes in handen maar de vraag is of dat volstaat voor het behoud.

In derde B hield Union de drie punten thuis tegen Dender (3-1) en staat veertiende. Bleid was vrij. Randploegen Diegem, Zaventem en Grimbergen verloren hun wedstrijd.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Sport

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni