Gezien: Duivels op weg naar Rusland

© Belgian Red Devils via Facebook
| Voor het opstijgen namen de Duivels nog een groepsselfie.

De Rode Duivels zijn vertrokken naar Rusland voor het wereldkampioenschap voetbal. Met veel bombarie vertrok het nationale elftal vanop Brussels Airport. De verwachtingen zijn hoog gespannen, toch kon er op het vliegtuig nog een relaxte groepsfoto vanaf.

Je kon er vandaag niet omheen: de Rode Duivels vertrekken naar Rusland. Op Brussels Airport stond een speciaal in de driekleur getooid vliegtuig hen op te wachten. 

De spelers stapten het vliegtuig op langs een erehaag van cabinepersoneel, een enthousiaste mascotte en fans - gevolgd door een schare persfotografen. Geïnteresseerden konden het nationale elftal zelfs live het vliegtuig op zien stappen via sociaalnetwerksite Facebook. Rond 12.15 uur hing het vliegtuig al in de lucht.

Voor de ploeg vertrok, kon er nog een groepsfoto vanaf. De laatste op Belgische bodem, vooraleer de Duivels aan hun WK-avontuur beginnen. Op maandag 18 juni staat hun eerste match op het programma. Dan spelen de Duivels tegen Panama.

Sporting Flagey

In Sporting Flagey verzamelen we het Brusselse sportnieuws. Met onder meer wedstrijdverslagen van voetbal, basketbal en hockey, maar ook portretten van Brusselse sporters.
Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Nieuws uit Brussel in je mailbox?