Groot scherm voor alle WK-matchen op Crossing in Schaarbeek

© Crossing Schaarbeek
| De voetbalterreinen van Crossing in Schaarbeek.

Alle wedstrijden van het WK voetbal zullen op een groot scherm te zien zijn in het stadion van Crossing Schaarbeek vlakbij het Josaphatpark. Donderdag trappen gastland Rusland en Saoedi-Arabië het WK om 17 uur op gang.

Het WK begint donderdag 14 juni en eindigt een maand later met de finale op zondag 15 juli. In het Crossingstadion naast het Josaphatpark zullen alle 64 WK-matchen uitgezonden worden. Geen enkel duel wordt op hetzelfde moment afgewerkt.

De supporters van de Rode Duivels mogen alvast 18 juni, 23 juni en 28 juni met rood, geel en zwart aanduiden in hun agenda. Op die data spelen de Belgen respectievelijk tegen Panama (17 uur), Tunesië (14 uur) en Engeland (20 uur). 

Na de glansprestatie van Romelu Lukaku en co. maandagavond tegen Costa Rica bestaat er geen twijfel meer over dat België de groepsfase als winnaar zal eindigden. In dat geval spelen de Rode Duivels op 2 juli (om 20 uur) hun match in de achtste finales/

Sporting Flagey

In Sporting Flagey verzamelen we het Brusselse sportnieuws. Met onder meer wedstrijdverslagen van voetbal, basketbal en hockey, maar ook portretten van Brusselse sporters.
Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Nieuws uit Brussel in je mailbox?