| Hockeyclub Orée doet het verrassend goed dit seizoen.

Hockeyclub Orée heeft na zeven speeldagen nog steeds het maximum van 21 punten. Afgelopen weekend boekten de verrassende Woluwenaren 3-2 winst in eigen stadion tegen Braxgata.

Van de zevende speeldag van de Belgian Men Hockey League konden er zondag slechts vier wedstrijden gespeeld worden. De andere drie geplande duels zijn uitgesteld tot een latere datum vanwege mogelijke positieve gevallen van Covid-19 binnen de teams.

Dankzij de 3-2 overwinning vergroot Orée zijn voorsprong van vijf punten nog verder op La Gantoise, dat niet in actie kwam. De trip naar Namen werd om coronaredenen uitgesteld.

Het Brusselse team van coach Xavier De Greve verstevigt ook zijn positie ten opzichte van Leuven en Leopold, want beide teams speelden 3-3 gelijk. De Ukkelse ploeg stond bij de rust met 1-2 voor, maar Lucas Vila en Sean Murray zorgden daarna voor de comeback voor de universiteitsstad.

Dragons, die wonnen met 5-1 van de Old Club de Liège, klimmen naar de vijfde plaats. Samen met Leopold tellen ze dertien punten. De Waterloo Ducks knoopten terug aan met de overwinning na twee gelijke spelen en een nederlaag door met 3-2 te winnen van Daring Molenbeek.

Sporting Flagey

In Sporting Flagey verzamelen we het Brusselse sportnieuws en de portretten van lokale sporters.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Sint-Pieters-Woluwe , Sport , Sporting Flagey , hockeyclub Orée

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni