Knieblessure houdt Bakkali (RSCA) rest van play-offs aan de kant

© Jan De Meuleneir/Photo News
| Zakaria Bakkali (r.), moet aan de zijlijn blijven door knie-issues

Zakaria Bakkali (23) is door een knieblessure uitgeschakeld voor de rest van het seizoen. Dat laat RSC Anderlecht maandag weten.

"Zakaria Bakkali komt dit seizoen niet meer in actie door een knieblessure. Veel succes met de revalidatie, Zakaria!", luidt het in een kort bericht.

Bakkali speelde dit seizoen mee in 22 wedstrijden. De winger maakte daarin drie doelpunten en gaf twee assists. Vooral na Nieuwjaar kwam hij, mede door blessureleed, weinig in actie. In play-off 1 viel Bakkali alleen tegen Antwerp (1-2 verlies) kort in.

De tweevoudige Rode Duivel werd vorige zomer door Anderlecht overgenomen van Valencia, dat hem daarvoor had uitgeleend aan Deportivo. De Luikenaar met Marokkaanse roots heeft ook een verleden bij Standard (waar hij zijn jeugdopleiding volmaakte) en PSV.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Oproep: Lees of reageer je wel eens op online comments, op nieuwssites of social media? Wil jij bijdragen aan een constructief online debat? Doe dan nu mee met het RHETORiC-onderzoek en ontvang een waardebon. Meer info en inschrijven.

Lees meer over
Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?