Nieuw sportcentrum NAVO ingehuldigd

© Services des sports de la commune d'Evere via Facebook
| De Iron Manneke in Evere in 2018

Zaterdag is het nieuw NAVO-sportcomplex ingehuldigd in Evere. De triatlonploeg en het personeel van de NAVO kunnen gebruikmaken van onder meer een nieuw zwembad, tennisvelden en een fitnesszaal.

Met een run and bike werd het nieuw sportcentrum van de Noord-Atlantische Verdragsorganisatie (NAVO) op het hoofdkwartier van de organisatie in Evere ingehuldigd. Naast een restaurant, zijn er ook tennisvelden, een sportzaal, een fitnesszaal en een zwembad met zout water.

"Daar zit geen chloor in. Dat is heel aangenaam voor triatleten", zegt René Moreau, de voorzitter van de triatlonclub van de NAVO aan BX1. De toegang tot het sportcomplex is wel beperkt tot een klein aantal mensen. "Er zijn dertig landen en die worden vertegenwoordigd door een delegatie. Leden en personeel kunnen gebruikmaken van de sportinfrastructuur", aldus Moreau.

In mei vindt de eerste triatlon plaats in het nieuw sportcentrum, de 'Ironmanneke'.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Oproep: Lees of reageer je wel eens op online comments, op nieuwssites of social media? Wil jij bijdragen aan een constructief online debat? Doe dan nu mee met het RHETORiC-onderzoek en ontvang een waardebon. Meer info en inschrijven.

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?