Oostenrijkse international Peter Zulj komt Anderlecht versterken

© PhotoNews
| De nieuwe RSCA-aanwinst Peter Zulj, geflankeerd door sportief directeur Frank Arnesen (links) en General Manager Michel Verschueren (rechts.)

RSC Anderlecht heeft zich woensdag met de Oostenrijkse international Peter Zulj versterkt. De 25-jarige offensieve middenvelder komt over van Strum Graz en tekende een contract voor 3,5 jaar.

"Wij zijn verheugd dat Peter Zulj, ondanks aanbiedingen van verschillende ploegen, voor RSC Anderlecht kiest. We verwelkomen een offensieve middenvelder die gekend is om zijn assists, goals en zuivere traptechniek", verklaarde sportief directeur Michael Verschueren.

Zulj, een jeugdproduct van Rapid Wenen, verdedigde sinds 2017 de kleuren van Sturm Graz. Met tien goal en zeventien assists hielp hij de club vorig seizoen aan bekerwinst en een tweede plaats in de competitie.

Daarop werd hij tot beste speler van het Oostenrijks kampioenschap verkozen. Ook bij onder meer Hertha Berlijn, Bayer Leverkusen, Wolfsburg, Fulham, Sheffield Wednesday, Queens Park Rangers en Empoli werd zijn naam genoemd.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.
Lees meer over
Lees ook

Nieuws uit Brussel in je mailbox?