Padeltornooi door slecht weer in Terhulpen afgewerkt

Padel Rogier 2
© BRUZZ
| Zaterdag speelde men wel nog paddel aan Rogier (foto).
© BRUZZ
| Zaterdag speelde men wel nog paddel aan Rogier (foto).

Op politiebevel verhuisde het padeltornooi van het Rogierplein naar een indoor locatie in het Waals-Brabantse Terhulpen. Daar was maar plaats voor slechts 200 toeschouwers, terwijl er aan Rogier 4.000 fans verwacht werden.

“Omwille van de hevige rukwinden vond de Brusselse politie het niet verantwoord om de slotdag van ons vierdaags exhibitietornooi op het Rogierplein te laten doorgaan”, zegt organisator Vincent Laureyssens aan Het Laatste Nieuws.

“Omdat we de absolute wereldtop naar ons land wisten te halen, wilden we het evenement niet zomaar afblazen en vonden we een oplossing in het Waals-Brabantse Terhulpen. Enig minpuntje: in die indoorlocatie is voor slechts 200 toeschouwers plaats, terwijl we vandaag 4.000 mensen verwachtten.”

De organisatie geeft daarom voorrang aan vips. “Gelukkig kregen de meeste mensen een gratis ticket via één van de 110 padelclubs die zich als ambassadeur van ons evenement registreerden”, alsnog Laureyssens. “Wie wel een ticket kocht en niet in Terhulpen geraakt, krijgt zijn geld uiteraard terug.”

Om een gelijkaardig scenario de komende jaren te vermijden, gaat de organisatie voor de volgende editie op zoek naar een grote indoorlocatie in de hoofdstad.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?