RSCA-bestuur blijft achter Hasi staan

© brusselnieuws.be
15/12/2015

Het bestuur van RSCA blijkt achter trainer Besnik Hasi staan. Een 25-tal supporters eiste na de belabberde thuismatch tegen KV Oostende zijn ontslag.

“Wie trainer is van Anderlecht, weet dat hij de steun krijgt van de directie wanneer het minder loopt. Dat geldt nu ook voor Besnik”, weet Van Holsbeeck in Het Laatste Nieuws. “Hij kreeg zondag tonnen kritiek omwille van zijn wissels, maar neem nu zijn vervanging van Dennis Praet… Dennis speelt al twee weken met inspuitingen. Dat is nu eenmaal iets wat je moeilijk kunt uitleggen aan de buitenwereld”, klinkt het nog.

Zondag waren de woorden “Hasi buiten!” duidelijk hoorbaar in het Astridpark. Een deel van de harde kern kon het geserveerde voetbal in het 1-1 gelijkspel tegen KV Oostende allerminst smaken. De wissels van publiekslievelingen Dennis Praet en doelpuntmaker Matías Suárez waren olie op het vuur. Na de match dook dan nog een 25-tal heethoofden op aan het oefencomplex van Neerpede, om er om het ontslag van de trainer te vragen.

Ondanks de goede Europese prestaties, is er al maanden kritiek op het spel van RSCA. Onlangs nog werd Besnik Hasi in Sport/Voetbalmagazine ‘een coach zonder ideeën’ genoemd.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Anderlecht, Sport

Lees ook

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni