De Rode Duivels groeten de supporters na de vriendschappelijke wedstrijd tegen Costa Rica als voorbereiding op het WK in Rusland
© PhotoNews | De Rode Duivels groeten de supporters na de vriendschappelijke wedstrijd tegen Costa Rica als voorbereiding op het WK in Rusland.

'Sporting Flagey' meet opnieuw de WK-koorts in Brussel

© BRUZZ
23/06/2018

De Rode Duivels kunnen zaterdagmiddag al een gigantische stap richting de achtste finales op het WK zetten. Daarvoor moeten ze wel eerst voorbij de stugge Tunesiërs. BRUZZ meet de WK-koorts in heel Brussel, met ‘Sporting Flagey’, vanaf 13 uur live op BRUZZ Radio en bruzz.be.

Elke WK-match van onze nationale helden in Rusland maakt ook hier heel wat los. En dus zendt BRUZZ letterlijk zijn zonen uit: van het Spiegelplein in Jette over het Dumonplein in Sint-Pieters-Woluwe tot helemaal in Moskou vatten onze reporters post om live verslag uit te brengen. Hun blik is niet alleen op de wedstrijd, maar vooral op de supporterende Brusselaars zelf gericht. Ook de Tunesische tegenstander wordt daarbij niet uit het oog verloren.

Gratis gehaktballen winnen

Tijdens de uitzending van ‘Sporting Flagey’ rolt de bal ook opnieuw voor onze luisteraar. Want je kan ook gratis gehaktballen winnen van Balls & Glory. En met de Brusselse chef-kok Albert Verdeyen als onze centrale gast wordt het helemaal een uitzending om duimen en vingers van af te likken.

Stem dus vanaf een uur voor de wedstrijd (13 uur) je radio af op 98.8, of volg alles mét beeld op onze livestream op bruzz.be. Na de wedstrijd krijg je een matchverslag, de beste reacties en een uitgebreide fotoreeks vanuit heel Brussel voorgeschoteld.

Sporting Flagey

In Sporting Flagey verzamelen we het Brusselse sportnieuws en de portretten van lokale sporters.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Sport, Sporting Flagey, WK, wk 2018, Rode Duivels, sporting flagey

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni