Alexander Blessin, trainer van Royale Union Saint-Gilloise

| Alexander Blessin, trainer van Royale Union Saint-Gilloise.

Union wil met nagenoeg zelfde elf ticket groepsfase verzilveren in Lugano

© Belga
31/08/2023

Alexander Blessin heeft in zijn opstelling van donderdagavond voor de terugmatch van Union Sint-Gillis in de vierde en laatste voorronde van de Europa League bij Lugano een wissel voorzien in vergelijking met de elf jongens die vorige donderdag in het Lotto Park een 2-0 zege boekten in de heenwedstrijd.

Noah Sadiki, die deze mercato de overstap maakte van RSC Anderlecht, krijgt zijn eerste basisplaats ten koste van Mathias Rasmussen. Keeper Anthony Moris hoopt in Zwitserland de nul te houden met Kevin Mac Allister, Christian Burgess en Koki Machida in de verdediging. Casper Terho, Lazare Amani, Charles Vanhoutte en Loïc Lapoussin vertegenwoordigen het middenveld, terwijl Noah Sadiki en Cameron Puertas steun bieden aan diepe spits Dennis Eckert Ayensa.

Aan de overzijde ruimen doelman Amir Saipi en middenvelders Anto Grgic en Renato Steffen plaats voor Steven Deana, Mohamed Mahmoud en Roman Macek. Saipi en Steffen maken geen deel uit van de Zwitserse kern.

Opstellingen

  • Lugano: Deana - Arigoni, Hajziri, Hajdari, Valenzuela - Sabbatini (cap.), Mahmoud - Macek, Bislimi, Bottani - Celar
  • Coach: Mattia Croci-Torti (Zwi)
  • Union: Moris (cap.) - Mac Allister, Burgess, Machida - Terho, Amani, Vanhoutte, Lapoussin - Sadiki, Puertas - Eckert Ayensa
  • Coach: Alexander Blessin (Dui)

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni