Vader van Anderlecht-eigenaar Marc Coucke overleden

© BRUZZ
01/06/2021

André Coucke, de vader van RSC Anderlecht-eigenaar Marc Coucke is gisterennacht overleden. Dat maakt de zakenman zelf bekend op Instagram. André werd 93.

"M’n papa, dé stamvader, bron van zoveel liefde, wijsheid en waarden, heeft ons vannacht verlaten", schreef Marc Coucke maandagavond op Instagram. "Hij heeft alles gegeven om nog zoveel mogelijk te beleven, nu blijft (ook voor m’n mama, na 68 jaar huwelijk). Een grote leegte die we proberen vullen met mooie herinneringen en levenslessen. Dankjewel voor alles papa."

Jeugdtrainer overleden

Het is een trieste dag voor paars-wit want ook bij de jeugd viel er droevig afscheid te melden. De jonge Maxime Coppens is op 32-jarige leeftijd overleden. Maxime uit Edingen was sinds 15 juli 2020 lid van de jeugdafdeling, hij was er trainer van onze de U7 en U8 talenten. Coppens verwachtte net zijn eerste kindje. Op de eigen website getuigt Anderlecht haar diepste medeleven.

"RSC Anderlecht, zijn opleidingscentrum, technische staf, collega's en spelers bieden zijn echtgenote Gaynaelle en zijn toekomstig kind, zijn familie en dierbaren hun diepste medeleven aan in deze moeilijke periode. Maxime zal voor altijd in ons paars-wit hart blijven. Moge hij rusten in vrede", klinkt het.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni