Vanden Stock: 'Ariël Jacobs blijft coach Anderlecht'

© brusselnieuws.be
20/05/2011
Ariël Jacobs blijft ook komend seizoen hoofdtrainer bij Anderlecht. Dat heeft voorzitter Roger Vanden Stock bevestigd.

Paars-wit eindigde dit seizoen op een teleurstellende derde plaats in het klassement. Vooral in de play-offs presteerde de club onder de verwachtingen. Er werd dan ook druk gespeculeerd over het mogelijke vertrek coach Ariël Jacobs bij de dertigvoudige landskampioen.

"Ariël blijft en krijgt de volledige steun van het bestuur," benadrukte Vanden Stock donderdagavond. "We hebben hem ook niets te verwijten. Hij heeft zijn werk goed gedaan, zeker met de middelen die hij had. Ondanks de vele blessures en het vertrek van Mbark Boussoufa kwamen we toch tot de voorlaatste speeldag in aanmerking voor de landstitel," aldus Vanden Stock.

De voorzitter van RSC Anderlecht beseft dat afgelopen seizoen veel beter kon. "Ik had toch gedacht dat we een grotere rol van betekenis zouden kunnen spelen in de play-offs. Daarom mag je zeker van een mislukt seizoen spreken. Nu echter beweren dat het bestuur en de coach moeten vertrekken en
dat ze er niets van kennen, is overdreven. We zullen hard blijven werken. Volgend seizoen mikken we opnieuw op de titel."

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Anderlecht, Sport

Lees ook

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni