Verontwaardigde Marc Coucke dient Vanden Stock van antwoord

© PhotoNews
| Marc Coucke beschuldigde Vanden Stock onder meer van zakkenvullen en belangenvermenging

Anderlecht-voorzitter Marc Coucke heeft vrijdag op Twitter fors gereageerd op het interview dat oud-voorzitter Roger Vanden Stock gaf aan De Morgen. Vanden Stock haalde daarin zwaar uit naar het nieuwe bestuur.

"Er was niets goeds meer aan de rijke historie van de club. Gevoelens van trots voelden bijna aan als schuld. Je gelooft eerst niet wat je overkomt, maar na een tijd ga je ook innerlijk afscheid nemen", klonk het bij Vanden Stock in de krant.

'Waardige mooie mauve tijden'

Coucke liet het hier niet bij en trok op Twitter stevig van leer. Hij beschuldigde het oude bestuur onder meer van zakkenvullerij en belangenvermenging.

"Beste RSCA-fans, wees gerust dat we ons niet laten doen door alle negatieve krachten die de mooiste club van het land weer aanvallen", aldus Coucke.

"Zakken gevuld, lijken of belangenvermenging weggemoffeld en nu maar columns schrijven, interviews geven en geruchten/leugens verspreiden.. Michael, Vince en ik gaan onverdroten door om samen met jullie waardige mooie mauve tijden te creëren! Is het wij tegen de rest van het land, het zij zo, maar we zijn met velen en de weg is de juiste. Dank voor alle steun, we are Anderlecht!!"

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Oproep: Lees of reageer je wel eens op online comments, op nieuwssites of social media? Wil jij bijdragen aan een constructief online debat? Doe dan nu mee met het RHETORiC-onderzoek en ontvang een waardebon. Meer info en inschrijven.

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?