9 maart 2023: Victor Boniface, maker van twee doelpunten in de wedstrijd van Union St-Gilloise in de UEFA Europa League-wedstrijd tegen Union Berlin (3-3), op de luchthaven van Berlijn na de wedstrijd. De startbanen raakten niet tijdig sneeuwvrij
© PhotoNews | 9 maart 2023: Victor Boniface, maker van twee doelpunten in de wedstrijd van Union St-Gilloise in de UEFA Europa League-wedstrijd tegen Union Berlin (3-3), op de luchthaven van Berlijn na de wedstrijd. De startbanen raakten niet tijdig sneeuwvrij om te vertrekken.

Vliegtuig Union mag niet opstijgen vanuit Berlijn

CD
© BRUZZ
10/03/2023

Het vliegtuig van Union mocht donderdagavond in Berlijn niet vertrekken, want de deadline om op te stijgen werd niet gehaald. Vrijdag zullen de spelers daarom in de Duitse hoofdstad moeten trainen.

“Dit kan nu eenmaal gebeuren”, zegt Union-coach Karel Geraerts aan Het Laatste Nieuws. “Voor elk probleem is er een oplossing en voor dit ook. Het is niet ideaal om hier te trainen, maar de spelers reageren er goed op. Het leven gaat gewoon verder. Wij zullen zondag klaar zijn om er een leuke pot voetbal van te maken.”

De spelers bleven alvast positief en vierden om middernacht de verjaardag van doelman Lucas Pirard.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie