| RWDM-speler Nangis snelt voorbij enkele Unionisten in één van de vorige confrontaties tussen beide clubs.

In het radioprogramma Downtown krijg je vanavond live-updates van de wedstrijd Union - Moeskroen in de zestiende finales van de Croky Cup. Woensdag kan je bij ons ook KV Mechelen - RWDM volgen.

Vanavond om 18 uur neemt Union het op tegen 1A-club Moeskroen. De Unionisten wonnen afgelopen zaterdag de derby tegen RWDM, staan op kop in 1B en hebben een comfortabele voorsprong van elf punten op de eerste achtervolger.

Het vizier kan dus vol op de wedstrijd tegen Moeskroen, leuke extra is dat de winnaar van vanavond uitkomt tegen de winnaar van het duel FC Luik - RSC Anderlecht (woensdagavond 21u15). Er lonkt voor Union dus een nieuwe derby in de beker. En voor RSCA een mogelijke kans om de pijnlijke nederlaag van twee jaar geleden weg te spoelen.

RWDM lootte een droomaffiche tegen KV Mechelen. Maar wat zijn droomaffiches nog waard in coronatijden zonder publiek? In ieder geval is het een welgekomen afwisseling voor Molenbeek van de vermoeiende competitie die 1B is.

Volg de wedstrijden van Union en RWDM met live-updates vanuit het stadion:

  • 2 februari Union - Moeskroen: vanaf 17u in Downtown en ICE op BRUZZ radio met reporter ter plaatse.
  • 3 februari KV Mechelen - RWDM: vanaf 16u in Downtown op BRUZZ radio met reporter ter plaatse.
  • 4 februari: podcast Radio Radzinski onder meer over de bekermatch van Anderlecht tegen Luik, maar vooral met centrale gast Jean Kindermans.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Anderlecht, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Vorst, Sport, Voetbal, Croky Cup, Beker van België, RWDM, Union Saint-Gilloise, RSC Anderlecht

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni