Persoon neergestoken in Alhambrawijk

ADD
© BRUZZ
23/08/2022
Updated: 24/08/2022 13.27u

Op de kruising tussen de Koopliedenstraat en de Lakensestraat is dinsdagavond een persoon neergestoken. Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis afgevoerd maar verkeert niet in levensgevaar.

Dinsdag, in de late namiddag omstreeks 17.30 uur, is een persoon neergestoken op de kruising tussen de Koopliedenstraat en de Lakensestraat. De informatie wordt bevestigd door de woordvoerster van de politiezone Brussel Hoofdstad/Elsene.

"Het slachtoffer is naar het ziekenhuis afgevoerd en verkeert niet in levensgevaar," klinkt het. De feiten vonden dinsdagavond omstreeks 17.30 uur plaats op de hoek van de Lakensestraat met de Koopliedenstraat, in de Alhambrawijk. Het slachtoffer werd overgebracht naar het ziekenhuis met twee messteken in de dij en één in de bil, maar verkeerde niet in levensgevaar. Intussen heeft hij het ziekenhuis ook al kunnen verlaten.

Wat de aanleiding was voor de steekpartij, is nog onduidelijk. Volgens het parket wijzen de eerste elementen van het onderzoek erop dat het slachtoffer eerst zelf iemand zou verwond hebben, alvorens te worden neergestoken.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni