Brussel Helpt loopt als een trein. Al meer dan 3000 pasta's vlogen er over de toonbank. Vandaag is de laatste dag waarop je kan inschrijven voor een spaghetti op één van de vele locaties in Brussel en daarbuiten. De opbrengst gaat dit jaar naar DoucheFLUX.

Net voor 12u werd de 3000ste spaghetti gekocht in de radiostudio. Dat zijn er nu al 800 meer dan vorig jaar. Daarmee lijkt Brussel Helpt op een groot succes af te stevenen. Zaterdag 30 november eten de Brusselaars overal in de stad hun spaghetti. Op BRUZZ volg je De Grootste Spaghettislag ter Wereld live op radio en op de site. Op het einde van de avond wordt het eindbedrag bekendgemaakt. Bij de 3000 spaghetti's worden ook nog de acties van verschillende bedrijven en partners gerekend.

Wie nog een plaatsje wil reserveren, moet zich haasten. Op donderdag 28 november om middernacht sluiten de reservaties. Kan je niet eten, maar draag je toch graag nog eens steentje bij dan kan je via brusselhelpt.be ook altijd een donatie plaatsen.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: BRUZZ 24 , BRUZZ radio , Samenleving , Brussel Helpt , DoucheFLUX , de grootste spaghettislag ter wereld , spaghetti , spaghettislag

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni