In #ikluisterbelgisch kiest Robbe Petitjean deze week tussen 10 uur en 12 uur de beste Belgische en vooral Brusselse muziek. Tijdens het laatste kwartier komt er elke dag een BRUZZ-dj langs. Woensdag was het de beurt aan dj Fatoo van Supafly.

Dj Fatoo kiest voor een set met vijf nummers. "Ik begin met Cléo, een niet zo gekende Belgische zangeres maar wel een met bakken talent", zegt ze. Fatoo draait het lied 'Ma Bouteille'. Dan volgt de Brusselse rapper Morgan, gekend van Le77, met zijn soloproject 'Malaise'. Daarna wordt het weer wat groovy dankzij de Brusselse producer Shungu.

Met het nummer 'Pas raciste mais...' van Tar One wil Fatoo ons goed naar de lyrics doen luisteren. "Die zijn soms heel cru, maar heel correct", zegt ze daarover. Ze eindigt met de nieuwste single 'Puinhoop' van Nag & Title, waarvan de videoclip trouwens net deze woensdagmiddag is verschenen.

Met #ikluisterbelgisch wil BRUZZ de cultuursector een hart onder de riem steken. Belgische en Brusselse artiesten kunnen elke steun gebruiken, nu alle cultuurhuizen en concertzalen volledig op slot zijn. Daarom zet BRUZZ deze week Belgische muzikanten extra in de spotlight.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: #ikluisterbelgisch: de BRUZZ radio-dj's in actie, Brussel, Muziek, Fatoo, Supafly Collective, #ikluisterbelgisch

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie