Zwangere Guy palmt radiostudio in met BRUTXXL: ‘Deze keer moest ik nuchter zijn’

Zwangere Guy heeft een derde plaat uit. BRUTXXL is de opvolger van Brutaal, met acht nieuwe tracks. Die heeft Zwangere Guy zelf in de BRUZZ-radiostudio voorgesteld in radioprogramma Frontal. Bekijk zijn volledige show hier onderaan in het artikel.

Bij zijn vorige passage in de BRUZZ-studio brak ZG het kot letterlijk af. Dat lachte hij in Frontal meteen weg met: “Deze keer mocht ik niet drinken voor ik naar hier kwam.”

Op een podium staan zit er ook voor Zwangere Guy niet in. Meer dan 60 shows heeft hij moeten annuleren door de coronacrisis. Maar muziek schrijven doet hij wel nog. Met BRUTXXL heeft Zwangere Guy een derde plaat uit.

"Tussen 15 juli en 1 augustus hebben we de hele plaat opgenomen", vertelt Zwangere Guy in de radiostudio van BRUZZ. "Ik heb niets geplakt, niets aangepast, dit is gewoon rauw."

"Er is één lied dat 'kutjaar' heet", gaat Zwangere Guy verder. "De plaat was al af in augustus - het duurt drie maanden voor een vinylplaat uitkomt - en toen dacht ik: het komt allemaal wel nog goed. Maar kijk, het is bijna 1 november en het ziet er niet goed uit."

Zwangere Guy heeft zijn nieuw album dus in de radiostudio van BRUZZ in Frontal voorgesteld. Beluister de volledige show met de nieuwe tracks hieronder.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?