5 jaar BRUZZ

BRUZZ-voorzitter Marc Michils in A La Carte: 'BRUZZ is kritisch maar verbindend'

© BRUZZ
22/04/2021

"BRUZZ is in Europa een uniek cross-mediaal model van één merk met, ook voor de komende vijf jaar, twee hoofdtaken: enerzijds de - soms onverbloemde - waarheid brengen over Brussel en anderzijds verbinding creëren met de andere gemeenschappen in Brussel en Vlaanderen." Dat zegt BRUZZ-voorzitter Marc Michils bij Luckas Vander Taelen in A La Carte.

"Sinds vijf jaar bereikt BRUZZ meer kijkers, luisteraars en lezers dan dat er Nederlandstalige Brusselaars zijn," zegt BRUZZ-voorzitter Marc Michils. "BRUZZ zorgt op die manier voor de verbinding met zowel de Franstalige Brusselaars, de vele andere Brusselse culturen als met de Vlamingen."

"De opdracht van BRUZZ is om een katalysator te zijn en in volstrekte onafhankelijkheid te berichten over wat er in Brussel leeft. Maar dat betekent dus ook kritiek kunnen uitbrengen", aldus Michils, "precies omdat je niet verdraagt dat sommige dingen verkeerd lopen."

5 jaar BRUZZ

Op 20 april 2021 blaast BRUZZ vijf kaarsjes uit. Op deze mooie verjaardag blikken we terug én vooruit op alle BRUZZ-kanalen.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: À la carte , BRUZZ 24 , Brussel , Opinie , Samenleving , 5 jaar BRUZZ , marc michils

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni