Gezocht voor Brussel Helpt: de beste veggie spaghettisaus

Gunnar Cheyns, SAH
06/11/2023

BRUZZ-reporter Saïd maakte vorig jaar zijn bolognaisesaus in bokaal voor onze jaarlijkse solidariteitsactie Brussel Helpt. Dit keer moet er ook een veggiesaus worden voorzien, en daarvoor kunnen we jouw hulp goed gebruiken. Wim Verschueren van Chouke en Saïd kwamen langs bij Gunnar in de studio om hun veggie-wedstrijd te lanceren.

Vorig jaar maakte Saïd dankzij Chouke Soup, Travie en Terroirist zijn eigen saus in bokaal ten voordele van onze jaarlijkse solidariteitsactie Brussel Helpt. Hij verkocht er uiteindelijk meer dan honderd van.

Dat was voor herhaling vatbaar, want ook dit jaar verkoopt hij weer bolognaisesaus samen met Chouke en Travie voor Brussel Helpt. De opbrengsten gaan dit keer naar de vzw Straatverplegers, een organisatie die zich inzet voor de daklozen in onze hoofdstad.

Ditmaal willen ze ook een veggiesaus voorzien. Voor velen ontbrak die vorig jaar. Heb je zelf een goed recept voor een veggie spaghettisaus? Stuur ze op, misschien komt die in bokalen terecht ten voordele van Straatverplegers!

Veggiesaus chouke

Maak jij uitstekende veggie bolosaus? Stuur jouw recept in (brusselhelpt@bruzz.be) en misschien komt jouw saus in zo'n bokaal terecht ten voordele van vzw Straatverplegers.

Brussel Helpt 2023

Brussel Helpt is de jaarlijkse solidariteitsactie van BRUZZ. Dit jaar organiseren we de ‘De Grootste Spaghettislag ter Wereld’ om geld in te zamelen voor vzw Straatverplegers.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni