Gezien: RWDM-supporters zwaaien spelersbus uit

De spelersbus is op weg naar Luik, voor de zeventiende wedstrijd in de eerste amateurklasse. Slechts 150 RWDM-supporters mochten de wedstrijd bijwonen, waarop RWDM besloot om zonder supporters te vertrekken.

Aanvankelijk mocht geen enkele RWDM-supporter de wedstrijd tegen FC Luik bijwonen, een beslissing die de burgemeester van Luik genomen had na schermutselingen tussen supporters van beide teams in de heenwedstrijd begin september. 

De Luikse burgemeester besloot uiteindelijk om 150 RWDM-supporters toe te laten, maar daar gingen de supportersverenigingen en de club zelf niet mee akkoord. RWDM zal de wedstrijd in Luik dus zonder supporters spelen, al hebben die de spelersbus in Molenbeek feestelijk uitgezwaaid. 

Na zestien speeldagen staat RWDM met 23 punten zevende in de eerste amateurklasse. FC Luik staat tiende in de stand met drie punten minder. Als RWDM zondag wint, zal de Molenbeekse voetbalploeg de vierde plaats delen met Sporting Châtelet. 

Gezien

Moedergans die haar kuikens door de Wetstraat loodst of een parkeerticket tot 2110. Stadsbeelden met een verhaal, quoi. Gemaakt door redacteurs of ... door u naar nieuws@bruzz.be gestuurd.
Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Nieuws uit Brussel in je mailbox?