Zwangere Guy nuchter op Couleur Café: 'Ik wil zo scherp mogelijk op een podium staan'

© BRUZZ
25/06/2022

Zwangere Guy stond gisteren op het hoofdpodium van Couleur Café. Voor hem is dit festival thuiskomen, al was er dit jaar iets anders dan anders. "Ik drink al vier maanden geen alcohol meer." Waarom hij dat doet, verklaart hij in bovenstaande video.


'Ik stond er als een baas'

Zwangere begon zijn Couleur-carrière bij Niveau 4, het hiphopproject dat jong aanstormend talent begeleidt. "Ik vind zulke initiatieven wel belangrijk om muzikanten te laten kennismaken met alles wat hierbij komt kijken. Hier kan je veel uit leren. En ik ben destijds ook wel in de clinch gegaan bij Niveau 4."


'Ik kan je zeggen dat ik scherp sta én zenuwachtig ben'

Vrijdag stond Zwangere Guy solo op de Red Stage, zondag keert hij nog eens terug met z'n maten van Stikstof. Fally Ipupa stond meteen na hem geprogrammeerd, en dat vindt Zwangere speciaal. "Ik zeg al jaren aan Couleur Café dat ze hem moeten boeken."

Interviews met artiesten, sfeerreportages en -foto's vanop het festivalterrein: herbeleef alles van de eerste dag op Couleur Café hier. Vanaf 16u zijn we live ter plekke voor dag 2.

Couleur Café 2022

Op 24, 25 en 26 juni nam Couleur Café opnieuw zijn intrek aan het Atomium. Ook BRUZZ was er bij met interviews, nieuws, sfeerverslagen, foto's en nog veel meer. Herbeleef Couleur Café hier.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni