Pommelien Thijs tijdens haar concert in de Ancienne Belgique op 10 februari 2024

PhotoNews

| Pommelien Thijs tijdens haar eerdere succesvolle passage in de Ancienne Belgique op 10 februari 2024.

Pommelien Thijs breekt AB-record van dEUS met reeks van 9 shows

Sarah Declercq
© BRUZZ
24/05/2024
Updated: 24/05/2024 16.22u

Na de eerste shows tussen 29 april en 2 mei, zijn ook de 3 extra shows van Pommelien Thijs tussen 5 en 7 mei in AB in sneltempo uitverkocht. Daarom worden er nog eens 2 show toegevoegd op zondag 4 en donderdag 8 mei. Zo breekt ze het vorige record op naam van dEUS. Die band speelde in 2019 een reeks van 8 concerten in AB.

Pommelien Thijs voegt 5 concerten in de Ancienne Belgique toe "door het overweldigende succes van de vier eerste AB-shows", klinkt het op de Instagrampagina van de concertzaal. "De tickets van die eerste reeks concerten waren dan ook in ettelijke minuten allemaal weg", zegt AB-persverantwoordelijke Jens van den Wyngaert.

"We hadden wel verwacht dat het snel ging gaan", legt Van den Wyngaert uit. "Met Boterhammen in het park (festival in het Warandepark, red.) was het al een overrompeling. Dus we wisten wel dat er veel vraag ging zijn."

Met negen AB-shows slaat Thijs het AB-record van dEUS aan diggelen. Dat zal worden gevierd tijdens het laatste concert van de reeks, op donderdag 8 mei, met een speciale editie met afterparty.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Brussel , Cultuurnieuws , pommelien thijs , Ancienne Belgique , dEUS

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni