| Boterhammen in het Park, augustus 2023.

Warandepark blijft decor Boterhammen in het Park en Feeërieën

© Belga
12/06/2024

Van 26 tot 30 augustus vinden de gratis Brusselse zomerfestivals Boterhammen in het Park en Feeërieën naar goede gewoonte opnieuw plaats in het Brusselse Warandepark. Dat laat de organisatie weten in een persbericht.

Op de agenda van Boterhammen in het Park prijken onder meer artiesten zoals Het Zesde Metaal, monokimono, MEAU, Jan De Wilde 80 en Borokov Borokov. "Al sinds 1990 geeft Boterhammen in het Park een podium aan de beste Vlaamse en Nederlandstalige artiesten van het moment in het Brusselse Warandepark. Ook dit jaar geniet je van een streepje muziek bij een heerlijke boterham met zicht op de kiosk", stelt organisator Ancienne Belgique.

Zomer- en ontdekkingsfestival Feeërieën, dat ondertussen aan zijn 20ste editie toe is, staat dit jaar in teken van muziek uit heel de wereld. Daarbij staan artiesten zoals Ichiko Aoba, Guy Van Nueten, Lord Spikeheart, Youniss, Dienne, Asher Gamedze Quartet, Aïta Mon Amour, Mohammad Syfkhan, SANAM en Sheherazaad op de agenda.

Er wordt ook een nacht vol muziek van het Portugese muzieklabel Principe voorzien, met namen zoals Nidia, DJ Danifox en XEXA.

Ten slotte keert ook 'Bar Chaud' terug na een "succesvolle" eerste editie van vorig jaar. Naast gratis dansworkshops, skatelessen, jams en battles kan je daar terecht voor optredens van onder andere Maria Iskariot, SMR en Ucci Why. "De dj's van BRUZZ zorgen mee voor de goeie vibes", aldus de organisatie.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Cultuurnieuws , Boterhammen in het Park , Feeërieën , Ancienne Belgique

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni