Politiezone Noord.

| De politie heeft 140 gram heroïne, 7 gram cocaïne, 98 gram marihuana, 23 gram cannabishars en 3.365 euro cash geld in beslag genomen.

Politie vindt 102.000 euro bij huiszoeking in Schaarbeek

© Belga
12/06/2024

Bij een huiszoeking in Schaarbeek heeft de politie Brussel Noord (Schaarbeek/Evere/Sint-Joost-ten-Node) vorige week vrijdag 102.690 euro cash gevonden. De huiszoeking kwam er nadat een man voor de politie op de loop was gegaan. Dat meldt de politie Brussel Noord woensdag.

Een ploeg van het Bijstands Team d'Appui (BTA) van de politiezone Brussel Noord was in de Brusilia-wijk in Schaarbeek op patrouille toen de agenten een man opmerkten, die bij het zien van de politie een mes weggooide en een café binnenvluchtte.

De agenten gingen hem achterna en er ontspon zich een achtervolging doorheen een appartementsgebouw. Uiteindelijk probeerde de man zich te verbergen in een van de flats, maar na enige tijd deed hij dan toch de deur open.

In de flat troffen de inspecteurs 102.690 euro cash aan, naast twee gsm's, die eveneens in beslag werden genomen. Ook het mes dat de man had weggegooid, werd in beslag genomen.

De man, die bekend was bij de politiediensten, werd gearresteerd en na verhoor vrijgelaten. Het onderzoek loopt ondertussen volop verder. Afhankelijk van de bevindingen, zal beslist worden of de man voor de rechter moet verschijnen.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni