awel merci

MR-kandidaat verandert slogan op vraag van Roméo Elvis

© LB via Facebook
| MR-kandidaat Laurent Bonfond werd op de vingers getikt door Roméo Elvis.

'Ixelles arrive!', zo luidde de slogan van MR-kandidaat Laurent Bonfond. Met die parodie op de hit 'Bruxelles arrive' van de Brusselaars Roméo Elvis en Caballero hoopte Bonfond vooral de jonge Elsenaren aan te spreken. Maar dat was niet naar de zin van Roméo Elvis, die het MR-lid verzocht om de slogan aan te passen.

Roméo Elvis wenst namelijk niet geassocieerd te worden met een politieke partij. Toen de Brusselse rapper de slagzin van Bonfond opmerkte, nam hij contact op met de Elsense MR-kandidaat. Die liet zich overtuigen om een nieuwe slogan te bedenken.

"Na mijn discussie met Roméo Elvis heb ik beslist om af te zien van 'Ixelles arrive' en een nieuwe slogan te zoeken voor mijn campagne. Het is een beetje jammer, want ik vond het een originele slogan waarmee ik de jongste kiezers kon bereiken", schrijft Bonfond op zijn Facebookpagina.

Met welke slogan hij nu naar de kiezer trekt, is nog niet bekend. Eerder liet Bonfond zich al opmerken door campagne te voeren via datingapplicatie Tinder. De jonge Elsenaar staat op de achttiende plaats van de Lijst van de Burgemeester van Dominique Dufourny (MR).

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?