Ga eens spaghetti eten bij Pascal Smet

© Pascal Smet/Brussel Helpt
| Het fantastische uitzicht vanop het Zenithgebouw krijg je er gratis bij.

Pascal Smet (SP.A) nodigt je op 1 december uit op zijn kabinet. In het kader van de jaarlijkse solidariteitsactie van BRUZZ kookt de minister spaghetti al ragù en een vegetarische variant. De opbrengst van de maaltijd gaat naar ToekomstATELIERdelAvenir. Het fantastische uitzicht over Brussel krijg je er gratis bij.

Ter gelegenheid van onze jaarlijkse actie Brussel Helpt kruipt Smet op 1 december zelf achter het fornuis. Die kan je - volledig op eigen risico - voor 10 euro gaan proeven op de twaalfde verdieping van het Zenithgebouw in de Noordwijk. Kabinetsmedewerkers zorgen voor de perfecte bediening.

Zij die willen kunnen de spaghetti à la Smet zelfs verorberen in het bureau van de minister zelf. Dat kost je een klein beetje meer, maar levert ook extra geld op voor ToekomstATELIERdelAvenir. Die organisatie bereidt kansarme en kwetsbare tieners voor op de toekomst.

Behalve spaghetti al ragù, zal Smet ook een vegetarische variant klaarmaken. Op 1 december kan je vanaf 12 uur terecht op het kabinet. Je moet wel op voorhand reserveren en de plaatsen zijn beperkt.

Iedereen kan trouwens meedoen aan de Grootste Spaghettislag. Inschrijven kan via brusselhelpt.be.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?