Expo Keith Haring is succesvolste ooit in Bozar

De expo rond de Amerikaanse kunstenaar en activist Keith Haring in Bozar is een enorm succes en is zelfs op weg om daar de succesvolste tentoonstelling ooit te worden. In de laatste openingsdagen van de expo kiest het Paleis voor Schone Kunsten in Brussel om de openingsuren nog verder uit te breiden.

Wie de bijzondere tentoonstelling rond Keith Haring nog wil bijwonen, krijgt daarvoor nog een extra kans van Bozar. Van 18 tot en met 21 juli gelden er buitengewone openingsuren en blijven de deuren elke dag open van 10 tot 21 uur, dat is drie uur langer dan normaal. Hoewel maandag normaal een sluitingsdag is bij Bozar, zal de expo ook op maandag 20 juli te bezoeken zijn.

De allerlaatste dag van de expo wordt extra feestelijk, want deze valt samen met de Nationale Feestdag op 21 juli. De jonge acrobaten van Circus Zonder Handen geven die dag demonstraties parkour om 14, 16 en 18 uur op de buitenruimte bij de ingang van het Brusselse Paleis voor Schone Kunsten. Nadien gaat de expo onherroepelijk toe.

De Engie Foundation zorgt er ook voor dat personeelsleden van het CHU Sint-Pieters- en Erasmusziekenhuis samen met hun familie gratis een bezoek kunnen brengen aan de tentoonstelling van Keith Haring, als beloning voor hun inzet tijdens de coronacrisis.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?