Kunstliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens Brussels Art Walk in februari

© Belga
25/01/2022

Van 17 tot en met 20 februari kunnen kunstverzamelaars en -liefhebbers in Brussel de mooiste werken van 36 exposanten ontdekken tijdens de Brussels Art Walk. Het initiatief wordt gesteund door kunstbeurs Brussels Art Fair (Brafa), die in juni plaatsvindt.

Maar liefst 36 exposanten verwelkomen van donderdag 17 tot en met zondag 20 februari bezoekers voor een tentoonstelling in hun galerie. Daaronder bevinden zich ook acht Parijse galerieën en een Londense. De Brussels Art Walk vindt hoofdzakelijk plaats op de Zavel, in het centrum van de stad, en aan de Louizalaan.

Nu de kunstbeurs Brafa 2022 is uitgesteld naar 19 tot 26 juni – ze zou eerst plaatsvinden van 23 tot 30 januari –, hopen de standhouders met de Brussels Art Walk extra visibiliteit te krijgen, maar ook de band met hun verzamelaars te behouden en een nieuw publiek aan te trekken. "De galeries brengen een voorsmaakje van waarin de beurs jaarlijks briljant slaagt: een rijk gevarieerd aanbod van stijlen en tijdperken, een heuse reis doorheen de tijd en culturen," luidt het in een persbericht.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni