| Plage Flagey.

BRUZZ radio zomert en wordt de komende twee maanden Plage Flagey

GC
03/07/2023

BRUZZ radio wordt twee maanden lang Plage Flagey, met veel tickets, een zomerse playlist en elke week kans op een pakket vol alcoholvrije dranken.

Vanaf 3 juli schakelt BRUZZ radio over op de zomerprogrammatie. De nadruk ligt op alles wat de stad tijdens de zomer te bieden heeft en een zomerse playlist.

Win een alcoholvrij drankpakket

Van maandag tot donderdag tussen 7 en 10 uur en van 16 tot 19 uur brengen we het belangrijkste Brusselse nieuws. Elke vrijdagochtend maak je, geheel volgens de trend, kans op een pakket alcoholvrije dranken om zonder kater aan het weekend te beginnen. Partytips krijg je elke vrijdag nog op ons BRUZZ ICE Instagram-account.

Elke dag van 10 tot 16 uur hoor je een mix van de beste zomerse muziek. De nieuwste summer jams vind je ook wanneer je wil in onze ICE Spotify-playlist.

Plage Flagey

Na 19u ’s avonds kaapt dagelijks een DJ de radiostudio. Voor de programmatie laten we ons leiden door de verschillende zomerevenementen en open airs in Brussel. Als jij zelf een feestje wil promoten, stuur dan een mail naar eveningteam@bruzz.be of klik hier, en wie weet krijg jij de radio een uur lang cadeau.

Daarna hoor je elke avond van 20u tot 22u BRUZZ ICE, met de beste dj’s uit het Brusselse nachtleven. Op BRUZZ ICE vind je daarnaast een kalender met alle plekken waar de dj’s uit onze eigen stal draaien. Een open air, afterwork of rooftop met een dj van BRUZZ: dankzij de BRUZZ ICE kalender weet je altijd perfect waar je heen moet.

Saïd in the other city

Bij gebrek aan een eigen strand wordt Oostende vaak door Brusselaars ‘Bruxelles Plage’ genoemd. Daarom trekt reporter Saïd een maand lang elke woensdag naar de koningin der badsteden om te spreken met Brusselaars die aanspoelden in Oostende.

Onze BRUZZ-bus rijdt er ook op uit, zo zijn we er live bij op de Vlaamse én nationale feestdag.

Je hoort de zomerprogrammatie van BRUZZ radio op 98.8 FM, online of via DAB+.

Plage Flagey

Zomer in de stad! En dus ook tijd voor een aantal zomerinterviews, Brusselse auteurs over hun stad, leestips van de leesambassadeurs én toeristische tips van onze eigen redacteurs.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni