Montage Daniel Craig James Bond voor Atomium

| James Bond voor het Atomium.

Bond-tentoonstelling houdt deuren Brussels Expo langer open

© Belga
10/05/2023

De tentoonstelling Bond in Motion in Paleis 1 van Brussels Expo blijft nog anderhalve maand langer open. Dat heeft de organisator woensdag aangekondigd. Vanwege succes zal de expo, die volledig in het teken staat van James Bonds voertuigen, pas op 25 juni de deuren sluiten, in plaats van de eerder geplande einddatum op 14 mei.

"Het aantal bezoekers neemt niet af en de mond-tot-mondreclame blijft sterk. Daarom hebben we de tentoonstelling uitgebreid om mensen, of ze nu fan zijn van 007 of gewoon een passie hebben voor film of zeldzame voorwerpen, de kans te geven Bond in Motion te komen ontdekken", laat organisator Stéphane Pisane weten in een persbericht.

Al meer dan 100.000 mensen zouden door de deuren van Paleis 1 in Brussels Expo zijn gewandeld, sinds de opening van de expo op 9 december 2022.

Bondliefhebbers kunnen tijdens Bond in Motion een vijftigtal van zijn iconische voertuigen bewonderen. Allemaal werden ze in de films gebruikt, zowel te land, ter zee als in de lucht. Sommige werden zelfs nog nooit eerder getoond aan publiek.

Sinds de paasvakantie is aan de expo ook een kinderquiz toegevoegd, gericht op bezoekers van zes tot twaalf jaar. Die is nog beschikbaar tot het einde van de lentevakantie van het Franstalig onderwijs, op 14 mei.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni