Willemsfonds wil volgende Bondfilm naar Brussel halen

© PhotoNews/BRUZZ
| "Zie je James Bond al ontsnappen via de bollen van het Atomium?"

Het Willemsfonds Brussel wil dat meer internationale films worden opgenomen in Brussel en stelt voor dat de volgende James Bondfilm zich in Brussel afspeelt. Op sociale media roept het Willemsfonds op om locaties voor te stellen die kunnen dienen als filmlocatie in Brussel.

Dat schrijft de VRT. Omdat het de stad wereldwijd uitstraling en een economische duw geeft, wil het Willemsfonds Brussel dat meer internationale films worden opgenomen in Brussel. In een filmpje vraagt Imane Belguenani van het Willemsfonds en screen.Brussels om op sociale media plaatsen voor te stellen die kunnen dienen als filmlocatie in Brussel.

"Nu de nieuwe James Bondfilm uitkomt zou het ideaal zijn mocht de volgende James Bond worden opgenomen in Brussel. Zie je James Bond al ontsnappen via de bollen van het Atomium?,” vraagt ze zich luidop af.

“Er is nog nooit een Bondfilm opgenomen in Brussel, dat moet echt veranderen. Daarom vragen we iedereen om met #BringBondToBrussels foto's te plaatsen die kunnen dienen voor een Bondfilm in Brussel."

Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?